A-TRACK 2015 & wedstrijd

“Light is a journey, travel it well”

 

Hoewel de Italianen de kunst der vormgeving nog lang niet verleerd zijn, hebben ze niet langer het monopolie op topdesign. Door explosieve toename van de reismogelijkheden doorheen de jaren zijn we niet alleen steeds vlotter in contact gekomen met andere culturen, maar vonden alle soorten vormgeving steeds makkelijker hun weg naar onze markt. Onze eigen ontwerpers werden onvermijdelijk beïnvloed door de effecten van de globalisering en het ontstaan van onze multiculturele samenleving maakt dat we nauwelijks nog kunnen spreken van typisch ‘nationale producten’.

Vanuit Antwerpen – vier dagen lang hoofdstad van het design – neemt Pierre Withaeckx lichtadvies je graag mee op een ‘lighting trip around the world’. Onze ontwerpers zijn uw piloten, die u meenemen naar hun land van herkomst, waarbij de bekende trekpleisters in de schaduw komen te staan van onze eigen high-lights. De Eiffeltoren komt in de schaduw te staan van Serge Mouille, de Niagara Falls staan een beetje aandacht af aan Bocci en in plaats van halt te houden bij de Dode Zee, rijden we rechtstreeks door tot Aquacreations. We ontdekken dat Brokis niet hoeft onder te doen voor de schoonheid van Praag, bewijzen dat de reis naar het verre Nieuw-Zeeland meer dan de moeite waard is wanneer we bij Moadesign aankomen, en nog zoveel meer…

www.atrack.be

Pierre Withaeckx lichtadvies vliegt je tijdens a.track 2015 langs alle recente high-lights binnen de verlichtingswereld. In samenwerking met VLM airlines krijg je de kans om een verlengde te breien aan dit verhaal. Win tijdens a.track een vliegtuigticket voor twee personen en ga zelf op zoek naar je persoonlijke high-lights!

 

 

WEDSTRIJD 

Hoe kan je deelnemen?

Een aantal van onze a.track bestemmingen wordt geïllustreerd door een postkaartje, dat ons teruggestuurd dient te worden voor 1 november 2015. De postdatum telt.

Uit alle gefrankeerde postkaarten kiezen wij de origineelste inzending. Denk dus een beetje ‘out of the black box’ en verras ons bijvoorbeeld met een limerick, knip-en-plak werk of een tekening van wereldformaat.

 

Wat kan je winnen?

Een vliegticket voor twee personen. Je kan kiezen uit de vier volgende bestemmingen : Birmingham, Southampton, Hamburg of Genève. Voor meer info, kijk op www.flyvlm.com

 

Ons adres is Frankrijklei 148, 2000 Antwerpen. Vergeet zelf niet om duidelijk je eigen gegevens te vermelden, zodat we je kunnen contacteren.

 

Are you ready for boarding? We wensen je veel succes!

Pierre Withaeckx | Frankrijklei 148 | 2000 Antwerpen | Tel. 03 231 90 81 | Fax 03 231 93 43 | info@pierre-withaeckx.be

openingsuren: Klik hier om de openingsuren te raadplegen

© 2014 Pierre-Withaeckx | Lichtadvies sinds 1929